Weboldalak hatékonyságát növelő szolgáltatásaink

Hiába van megfelelő látogatottsága a weboldalának, a látogatóknak csak a töredéke kér ajánlatot vállalkozásától? Esetleg nem rendelnek az oldalról?

Általánosságban elmondható, hogy egy körültekintően megtervezett és kivitelezett kereskedelmi weboldalon a látogatók legalább egy százalékának "illik" kapcsolatba lépnie a weboldalt üzemeltető vállalkozással. A legjobb weboldalak 3-5% körül, vagy afelett teljesítenek.

Amennyiben a látogatók számával nincs gond, de weboldalának teljesítménye javításra szorul, az alábbi szolgáltatásokat ajánljuk Ügyfeleink részére:

Értékesítési folyamatok, weboldal szerkezet optimalizálása, újratervezése

Egy kereskedelmi weboldal esetén annak érdekében, hogy a látogatók könnyen és gyorsan megtalálják az őket érdeklő információkat, valamint lépésről-lépésre vezetve legyenek a kapcsolatfelvételhez, ajánlat- vagy információ-kéréshez, esetleg megrendeléshez - online marketing szakemberek által végzett profi tervezésre van szükség!

Egyáltalán nem mindegy, hogy a látogatóknak milyen hosszú útvonalat kell bejárniuk egy weboldalon belül a rendeléshez, ajánlatkéréshez. Ahogy az sem mellékes, hogy egyértelmű legyen számukra, hogy mit tegyenek egy adott aloldalon a tovább- illetve visszalépéshez, mennyire segíti őket az oldalakon található navigáció.

Munkatársaink a közös egyeztetést és az optimalizálni kívánt weboldal vizsgálatát követően részletes dokumentációt készítenek folyamatábrákkal és magyarázó szövegekkel a lehető legoptimálisabb szerkezet és értékesítési folyamat elérése érdekében!

Értékesítési folyamatok, weboldal szerkezet optimalizálása szolgáltatásunkról bővebben

Hatékonyságnövelési tanácsadás

Egy weboldal sikeressége több tucat különböző szempont összességén múlik: milyen az oldal szerkezete, felépítése, mennyien látogatják, milyen ajánlatokkal illetve szövegekkel találkozik a látogató az oldalakon, milyen bizalmat növelő elemek jelennek meg, mennyire könnyen és gyorsan lehet keresni / navigálni / ajánlatot kérni / rendelni az oldalon, mennyire lett igényesen elkészítve, mennyire fókuszál a célközönsége igényeire és hogyan kívánja azokat kiszolgálni, mekkora a konkurenciája, stb.

Hatékonyságnövelési tanácsadás szolgáltatásunkkal megkeressük és részletesen dokumentáljuk azokat a fontos szempontokat és fejlesztési lehetőségeket amelyek figyelembevételével illetve használatával Ügyfeleink jelentősen tudják növelni vagy akár megtöbbszörözni weboldaluk eredményességét!

Hatékonyságnövelési tanácsadás szolgáltatásunkról bővebben


Kérjen további információt szolgáltatásainkról ! Munkatársaink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel!


A fenti tevékenységeken kívül további szolgáltatásokat is vállalunk Ügyfeleink részére! Ezek listáját megtalálja a Weboldalak hatékonyságának növelése és az Egyéb szolgáltatásaink oldalakon.

Ha bármilyen egyéb kérdése, észrevétele vagy üzleti ajánlata lenne számunkra, kérjük látogassa meg Kapcsolatoldalunkat!