Google AdWords kampányok optimalizálása, auditálása

Túl sokba kerülnek a Google AdWords kampányok?
Nincs megelégedve a hirdetések teljesítményével?
Kíváncsi, hogy a kampányokat mivel lehetne hatékonyabbá tenni?

A Google AdWords reklámkampányokkal szerzett látogatók a legcélzottabb látogatók! Egy kereskedelmi weboldal esetén arányukat tekintve az ilyen látogatókból lesz a legtöbb ajánlatkérés illetve megrendelés!

Több éves szakmai tapasztalatunkkal képesek vagyunk felismerni azokat az esetleges problémákat, fejlesztési és beállítási lehetőségeket, amelyeket Ügyfeleink nem biztos, hogy észrevesznek - sokszor csak néhány apró változtatás kell a kampányok költségeinek csökkentéséhez, vagy a kattintások számának növeléséhez!

Jelenleg az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk annak érdekében, hogy növeljük Google AdWords kampányai sikerességét:

1. Google AdWords kampányok optimalizálása

Google AdWords kampányok optimalizálása szolgáltatásunkkal AdWords szakembereink átvizsgálják az Ön jelenleg futó kampányait, kulcsszavait, hirdetési szövegeit, valamint egyéb beállításait és optimalizálják azokat annak érdekében, hogy hirdetései olcsóbban és hatékonyabban működjenek!

2. Google AdWords kampányok auditálása

Auditálás szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik saját maguk szeretnék elvégezni a változtatásokat AdWords fiókjukban. Szakembereink kampányai átvizsgálása után részletes elemzést adnak arra vonatkozóan, hogy milyen változtatásokat kell megtennie a hirdetések optimalizálásához és hatékonyságuk növeléséhez.

Auditálási dokumentációnk az alábbi elemek fejlesztésével kapcsolatban tartalmaz tanácsokat:Kérjen további információt szolgáltatásainkról
! Munkatársaink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel!


A fenti tevékenységeken kívül további szolgáltatásokat is vállalunk Ügyfeleink részére! Ezek listáját megtalálja a Weboldalak hatékonyságának növelése és az Egyéb szolgáltatásaink oldalakon.

Ha bármilyen egyéb kérdése, észrevétele vagy üzleti ajánlata lenne számunkra, kérjük látogassa meg Kapcsolat oldalunkat!