Google Ads kampányok üzembe helyezése, üzemeltetése

Szeretné, ha egy weboldalára mutató hirdetés: alacsony költségek mellett,
bármilyen Ön által megadott kulcsszóra illetve kifejezésre keresve,
folyamatosan a Google első találati oldalain jelenne meg?

A Google Ads az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy célzott látogatókat szerezzen weboldalára! Ügyfeleinknek legelőször ilyen kampányok üzembe helyezését ajánljuk!

Jelenleg ezzel a módszerrel lehet a leggyorsabban és legolcsóbban célzott látogatókat szerezni - olyanokat, akik kifejezetten az Ön termékei illetve szolgáltatásai után érdeklődnek!

Ön döntheti el, hogy milyen kulcsszavakra, kifejezésekre jelenjenek meg hirdetései, mit tartalmazzon azok szövege - és csak a tényleges látogatók után kell fizetnie!

Maximalizálhatja a hirdetésekre elkölteni kívánt napi vagy havi kattintási költséget - így előre tervezhető hirdetési költségekkel számolhat! Az Ads hirdetések azonnal indíthatók és adminisztrálhatók - bármikor változtathat a kulcsszavakon, hirdetési szövegeken, beállításokon!

A Google Ads hirdetési kampányokkal hetek alatt megtöbbszörözheti célzott látogatóinak számát - de csak abban az esetben, ha azokat tapasztalt szakemberek indítják el és üzemeltetik! A rosszul tervezett és kivitelezett hirdetések nem hoznak megfelelő eredményt - ráadásul legtöbbször irreálisan magas a havi költségük!

Hogyan segítjük Ügyfeleinket az Ads hirdetések üzemeltetésében?

Ügyfeleink kampányait a Google által is hivatalosan elismert, nagy tapasztalattal rendelkező és szakmailag felkészült munkatársaink menedzselik!


Kérjen további információt szolgáltatásainkról ! Munkatársaink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel!


A fenti tevékenységeken kívül további szolgáltatásokat is vállalunk Ügyfeleink részére! Ezek listáját megtalálja a Weboldalak hatékonyságának növelése és az Egyéb szolgáltatásaink oldalakon.

Ha bármilyen egyéb kérdése, észrevétele vagy üzleti ajánlata lenne számunkra, kérjük látogassa meg Kapcsolat oldalunkat!