Etarget kampányok üzemeltetése

Az Etarget hirdetési rendszere az elmúlt évek során a kattintás-alapú hirdetési piacon második helyre nőtte ki magát a magyar, cseh és szlovák piacon. Az Etarget hirdetésekkel a Google Ads kampányokhoz hasonlóan Ügyfeleink weboldalaira napi rendszerességgel segítünk célzott látogatókat szerezni.

Miért érdemes kipróbálnia az Etarget hirdetéseket?


Hol jelennek meg az Etarget hirdetések?

Az Etarget hirdetések két helyen jelenhetnek meg:

1. Magyarországi keresők találati listáján

Ezek a hirdetések hasonlítanak a Google kereső találati listáján megjelenített hirdetésekhez. Kereséskor a találati lista első helyein kiemelten szerepelhet az Ön hirdetése.

Jelenleg az alábbi keresőkben lehet az Etarget hirdetéseket megjelentetni: Altavizsla.hu, Goliat.hu, Heuréka.hu, Hunvista.hu, Kereso.hu, Kurzor.hu, Tango.hu. Magyarországon a Google-t követően ezek jelenleg a legtöbbet használt keresők.

Példa a Kurzor találati listájára
Példa a Heuréka találati listájára

2. Magyarországi tartalomszolgáltató portálok aloldalain

A hirdetések egyrészt azokon a tartalomszolgáltató portálokon jelenhetnek meg, amelyek tematikailag kapcsolódnak az Ön tevékenységéhez, termékeihez vagy szolgáltatásához, másrészt olyan magas látogatottságú portálokon (pl.: Iwiw.hu) amelyek lehetőséget biztosítanak a megjelenésre.

Jelenleg több, mint 115 tartalomszolgáltató portálon jelennek meg az Etarget hirdetések, melyeken naponta több millió oldalakat látnak a látogatók. Ilyen portálok például az Index.hu, Origo.hu, Vilaggazdasag.hu, Habostorta.hu, Borsonline.hu, MyVip.hu, 168ora.hu, stb.

Példa a Figyelőnet (fn.hu) hirdetéseire
Példa a Világgazdasag.hu hirdetéseire

Az Etarget hirdetések indításához Önnek csak három dolgot kell elmondania nekünk:


Természetesen, az Etarget kampányok üzembe helyezésénél munkatársaink minden esetben segítenek Önnek - a hatékony kulcsszavak kiválasztásában, a hirdetési szövegek megtervezésében, valamint az optimális költségkeret megválasztásában.


Kérjen további információt szolgáltatásainkról ! Munkatársaink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel!


A fenti tevékenységeken kívül további szolgáltatásokat is vállalunk Ügyfeleink részére! Ezek listáját megtalálja a Weboldalak hatékonyságának növelése és az Egyéb szolgáltatásaink oldalakon.

Ha bármilyen egyéb kérdése, észrevétele vagy üzleti ajánlata lenne számunkra, kérjük látogassa meg Kapcsolat oldalunkat!