Hatékonyságnövelési tanácsadás

Egy jól működő kereskedelmi weboldal átlagosan legalább 1% konverziós arányt ér el. Ezt azt jelenti, hogy 100 látogató közül legalább 1 felkeresi a céget valamilyen formában - például további információt kér telefonon vagy e-mailben, árajánlatot kér, vagy megrendel valamilyen terméket / szolgáltatást.

Amennyiben úgy érzi hogy nem működik megfelelően a weboldala, az nem hoz elég megkeresést vagy megrendelést, tanácsadási szolgáltatásunk segíti Önt weboldala hibáinak vagy hiányosságainak kiszűréséhez!

Hatékonyságnövelési tanácsadás szolgáltatásunk keretén belül teljeskörű vizsgálatnak vetjük alá az adott weboldalt az online értékesítésben fontos szempont szerint.

Ilyen szempontok például az alábbiak:

A fenti és további számos egyéb szempont szerint megvizsgáljuk a weboldalt és listát készítünk azokról a legfontosabb elemekről, amelyek negatív vagy pozitív hatással lehetnek az oldal hatékonyságára.

Szolgáltatásunk átadásakor pontokba szedett, részletes dokumentációt adunk Ügyfeleinknek az általunk talált hibákról valamint fejlesztési lehetőségekről!


Kérjen további információt szolgáltatásainkról ! Munkatársaink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel!


A fenti tevékenységeken kívül további szolgáltatásokat is vállalunk Ügyfeleink részére! Ezek listáját megtalálja a Weboldalak hatékonyságának növelése és az Egyéb szolgáltatásaink oldalakon.

Ha bármilyen egyéb kérdése, észrevétele vagy üzleti ajánlata lenne számunkra, kérjük látogassa meg Kapcsolat oldalunkat!