Weboldalak látogatottságát növelő szolgáltatásaink

Egy weboldal sikerességéhez alapvető fontosságú, hogy azt hónapról-hónapra megfelelő számú olyan látogató érje el, akiket érdekelhet az oldal által kínált termék vagy szolgáltatás.

Ha egy weboldalnak nincs megfelelő látogatottsága, az nem fog elegendő számú érdeklődőt, megrendelőt és bevételt hozni a weboldalt üzemeltető cégnek - még akkor sem, ha egyébként a weboldal és a rajta szereplő ajánlatok tökéletesek!

Jelenleg az alábbi tevékenységekkel segítünk Ügyfeleink weboldalaira minél több látogatót szerezni:

Google Ads kampányok üzemeltetése, optimalizálása

A Google Ads hirdetési kampányoknak több előnye is van: weboldala, illetve annak hirdetése azonnal, alacsony költségek mellett és keresőoptimalizálás nélkül is megjelenhet a Google első találati oldalán bármilyen szóra vagy kifejezésre! A hirdetések megjelenítése ingyenes, Önnek csak a konkrét látogatók után kell fizetnie, akik a hirdetésére kattintva eljutottak weboldalára.

További nagyon fontos szempont, hogy az ilyen hirdetésekkel szerzett látogatók célzott látogatók - tehát pontosan az a termék vagy szolgálatás érdekli őket, melyet az Ön weboldala illetve vállalkozása kínál! Emiatt az ilyen hirdetésekkel szerzett látogatókból az átlaghoz képest sokkal nagyobb százalékban lesznek érdeklődők vagy megrendelők!

Több mint négy éves hirdetői tapasztalatunk, valamint munkatársaink képzettsége segít kiaknázni az ilyen hirdetési lehetőségeket - akár már futtat Google Ads hirdetéseket, akár még csak most tervezi kipróbálni őket.

A Google Ads kampányok üzemeltetéséről, optimalizálásáról bővebben

Etarget kampányok üzemeltetése

Az Etarget fizetett kulcsszavas hirdetései a Google Ads-hez hasonlóan működnek - a weboldalára mutató linket tartalmazó hirdetések ingyen jelennek meg, csak a kattintásokért / látogatókért kell fizetnie. Az egyetlen nagyobb különbség a két rendszer között az, hogy az Etarget kampányok más keresők találati listáján és más weboldalak tartalmába illesztve jelennek meg.

Azoknak a cégeknek ajánljuk az Etarget hirdetési kampányok futtatását, akik nem csak a Google keresőből, hanem más forrásból is szeretnének egyszerűen, rövid idő alatt és viszonylag olcsón célzott látogatókat szerezni weboldalukra.

Az Etarget hirdetési kampányok üzemeltetéséről bővebben

Linkmarketing szolgáltatásaink

Linkmarketing szolgáltatásunkat akár a keresőoptimalizálás részeként, akár önálló szolgáltatásként is vállaljuk. Tevékenységünkkel egyrészt az Ügyfeleink oldalaira irányuló bejövő linkek gyűjtésével növeljük a külső hivatkozások számát (minél több link mutat egy weboldalra, az annál magasabb helyezést érhet el a keresők találati oldalain) - másrészt Ügyfeleinknek a tematikus, szakmai online katalógusokban és egyéb kapcsolódó weboldalakon elhelyezett linkeken keresztül ingyenes látogatókat szerzünk.

Linkmarketing szolgáltatásainkról bővebben

Keresőoptimalizálás szolgáltatásunk

Az internetes látogatók több, mint 80%-a a keresőkön keresztül ér el egy új weboldalt! Ha weboldala nem található a termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatos kulcsszavakra és kifejezésekre az első találati oldalakon, Ön rengeteg új érdeklődőt, potenciális partnert és megrendelést veszít el minden hónapban!

Amennyiben nem csak rövid távra tervezi termékei vagy szolgáltatásai értékesítését az interneten, mindenképp megéri foglalkoznia vállalkozása weboldalának keresőkre való optimalizálásával. A keresőkben az első találati oldalakon való szereplés egyrészt ingyenes látogatókat, másrészt szakmai elismertséget szerez vállalkozása részére!

Keresőoptimalizálás szolgáltatásunkról bővebben


Kérjen további információt szolgáltatásainkról ! Munkatársaink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel!


A fenti tevékenységeken kívül további szolgáltatásokat is vállalunk Ügyfeleink részére! Ezek listáját megtalálja a Weboldalak hatékonyságának növelése és az Egyéb szolgáltatásaink oldalakon.

Ha bármilyen egyéb kérdése, észrevétele vagy üzleti ajánlata lenne számunkra, kérjük látogassa meg Kapcsolat oldalunkat!