Értékesítési folyamatok tervezése, optimalizálása szolgáltatásunk

Annak érdekében, hogy egy kereskedelmi weboldal megfelelően működjön, gondosan meg kell tervezni annak szerkezetét, felépítését.

Először meg kell határozni azokat a célokat amelyeket el szeretnénk érni a weboldallal (pl. online rendelés, online ajánlatkérés, információkérés, stb), ezután ezek a célok szerint kell megtervezni a látogatók által bejárható útvonalakat.

Akkor hatékony egy weboldal, ha a látogatónak a érkezésétől kezdve végig "fogjuk a kezét", vezetjük az őt érdeklő termék illetve szolgáltatás leírásától az ajánlatkérési / megrendelési folyamat lezárásáig - olyan módon, hogy közben végig fenntartjuk az érdeklődését, válaszolunk a termékkel / szolgáltatással kapcsolatos fontos kérdésekre és bizalmat növelünk benne.  Mindezt úgy, hogy a navigáció egyértelmű és optimális legyen, a látogató ne tudjon "elveszni" az oldalon.

Példa egy weboldal optimalizált értékesítési folyamatára:

Értékesítési folyamat

Értékesítési folyamatok optimalizálása szolgáltatásunk során az alábbi lépésekkel segítünk Ügyfeleinknek hatékonyabbá tenni weboldalaikat:


Kérjen további információt szolgáltatásainkról ! Munkatársaink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel!


A fenti tevékenységeken kívül további szolgáltatásokat is vállalunk Ügyfeleink részére! Ezek listáját megtalálja a Weboldalak hatékonyságának növelése és az Egyéb szolgáltatásaink oldalakon.

Ha bármilyen egyéb kérdése, észrevétele vagy üzleti ajánlata lenne számunkra, kérjük látogassa meg Kapcsolat oldalunkat!