Egyéb szolgáltatásaink

A weboldalak látogatottság- valamint hatékonyságnövelése mellett az alábbi szolgáltatást kínáljuk Ügyfeleink részére:

Google Analytics webstatisztika szolgáltatásaink

A látogatottsági adatok folyamatos nyomonkövetése és elemzése kulcsfontosságú és elengedhetetlen feltétele egy weboldal sikeressé tételéhez - melynek során nem csak a napi látogatószámot és oldalletöltéseket kell mérnie!

Rendkívül fontos, hogy részletes információi legyenek a látogatók viselkedéséről: azok milyen forrásból származtak, milyen oldalakat látogattak meg és azokon mennyi időt töltöttek el, milyen kulcsszavakra kerestek rá, mekkora arányban érték el a konverziós célokat, stb. Ha ezeket az egyébként megszerezhető adatokat figyelmen kívül hagyja, vagy nem méri - majdnem biztos, hogy weboldala nem lesz sikeres és azt nem fogja tudni megfelelően fejleszteni!

Google Analytics webstatisztika szolgáltatásainkról bővebben

Versenytársak elemzése szolgáltatásunk

Versenytársak elemzése szolgáltatásunk keretén belül Ügyfeleink részére feltérképezzük egy adott weboldal és a hozzá kapcsolódó termékek és/vagy szolgáltatások online piacát, és annak erősségét. Jelentésünk részletes elemzést ad arra vonatkozóan, hogy egy adott időszakon belül mennyire erős a verseny egy meghatározott üzleti szegmensben, milyen hirdetési módokat használ a konkurencia, valamint milyen kihasználatlan lehetőségek vannak a piacon/versenyen belül.

Hatékonyságnövelési tanácsadás szolgáltatásunkkal megkeressük és részletesen dokumentáljuk azokat a fontos szempontokat és fejlesztési lehetőségeket amelyek figyelembevételével illetve használatával Ügyfeleink jelentősen tudják növelni vagy akár megtöbbszörözni weboldaluk eredményességét!

Versenytársak elemzése szolgáltatásunkról bővebben

MPL szállítás integráció szolgáltatásunk

Mint bizonyára Ön is értesült róla, 2024. március 28-ától minden hazai webáruháznak biztosítania kell az MPL-es szállítást webshopjában egy kormányrendelet módosítása értelmében.

Amennyiben Önnek problémája adódna webáruházába integrálni az MPL szállítási megoldásait, kérjük vegye fel velünk bátran a kapcsolatot!

MPL szállítás integráció szolgáltatásunkról bővebben


Kérjen további információt szolgáltatásainkról ! Munkatársaink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel!


A fenti tevékenységeken kívül további szolgáltatásokat is vállalunk Ügyfeleink részére! Ezek listáját megtalálja a Weboldalak hatékonyságának növelése és az Egyéb szolgáltatásaink oldalakon.

Ha bármilyen egyéb kérdése, észrevétele vagy üzleti ajánlata lenne számunkra, kérjük látogassa meg Kapcsolat oldalunkat!