Google Ads hivatalos minősítéseink

Több, mint hét éves aktív hirdetői tapasztalattal rendelkezünk Google Ads reklámkampányok tervezésében és kivitelezésében - munkatársaink a hirdetések üzembe helyezésével és optimalizálásával napi szinten foglalkoznak!

Ne bízza Ads kampányai sikerességét a véletlenre!


Nem kell a cégén belül Önnek, vagy egy gyakorlattal nem rendelkező munkatársának végeznie az Ads kampányok folyamatos menedzselését - ezt a tevékenységet online marketing szakembereink 100%-osan átvállalják! Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot !

Google Ads Qualified Company minősítésünk

2008 nyarán megszereztük Google Ads Qualified Company minősítésünket. Ezt a tanúsítványt a Google csak olyan nagyobb tapasztalattal rendelkező és jelentős kattintási költségeket kezelő cégeknek adja ki, akik folyamatosan menedzselnek Ads kampányokat és a vállalkozáson belül legalább két személy letette a Qualified Individual vizsgát.

A Google Ads vizsgakövetelmények változását követően új minősítésünket 2011 decemberében szereztük meg.


Amennyiben többet szeretne megtudni Google Ads szolgáltatásainkról, kérjük tekintse meg Google Ads kampányok üzemeltetése oldalunkat!


Ha bármilyen egyéb kérdése, észrevétele vagy üzleti ajánlata lenne számunkra, kérjük látogassa meg Kapcsolat oldalunkat!