Google AdWords hivatalos minősítéseink

Több, mint hét éves aktív hirdetői tapasztalattal rendelkezünk Google AdWords reklámkampányok tervezésében és kivitelezésében - munkatársaink a hirdetések üzembe helyezésével és optimalizálásával napi szinten foglalkoznak!

Ne bízza AdWords kampányai sikerességét a véletlenre!


Nem kell a cégén belül Önnek, vagy egy gyakorlattal nem rendelkező munkatársának végeznie az AdWords kampányok folyamatos menedzselését - ezt a tevékenységet online marketing szakembereink 100%-osan átvállalják! Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot !

Google AdWords Qualified Company minősítésünk

2008 nyarán megszereztük Google Adwords Qualified Company minősítésünket. Ezt a tanúsítványt a Google csak olyan nagyobb tapasztalattal rendelkező és jelentős kattintási költségeket kezelő cégeknek adja ki, akik folyamatosan menedzselnek AdWords kampányokat és a vállalkozáson belül legalább két személy letette a Qualified Individual vizsgát.

A Google AdWords vizsgakövetelmények változását követően új minősítésünket 2011 decemberében szereztük meg.


Amennyiben többet szeretne megtudni Google AdWords szolgáltatásainkról, kérjük tekintse meg Google AdWords kampányok üzemeltetése oldalunkat!


Ha bármilyen egyéb kérdése, észrevétele vagy üzleti ajánlata lenne számunkra, kérjük látogassa meg Kapcsolat oldalunkat!