Google Ads kampányok üzemeltetése

Ha a Google keresőben a termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatos kulcsszavakra vagy kifejezésekre a weboldala nem jelenik meg az első találati oldalakon, Ön nagyon sok potenciális látogatót illetve ügyfelet veszít el hónapról hónapra!

Ügyfeleink számára segítünk a legtöbbet kihozni az Ads kampányokra fordított hirdetési keretből!

Többéves tapasztalatunk a kulcsszavak kiválasztásában, a hirdetési szövegek írásában, a licitek menedzselésében és optimalizálásában, valamint az egyéb hirdetésekkel kapcsolatos beállításokban garancia az általunk indított illetve felügyelt kampányok sikerességére!

Kétféle szolgáltatás-típust ajánlunk attól függően, hogy vállalkozása jelenleg futtat-e Ads hirdetéseket

1. Google Ads kampányok üzembe helyezése és üzemeltetése

Ezt a szolgáltatást egyrészt azoknak ajánljuk akik jelenleg még nem hirdetnek az Ads rendszeren belül de szeretnék ha a weboldaluk az első találati oldalakon jelenne meg - másrészt azoknak, akik korábban már kipróbálták de túl sok nehézséget okozott a kampányok menedzselése, licitek szerkesztése, esetleg irreálisan magas összegeket fizettek a hirdetésekért.

Google Ads kampányok üzembe helyezése és üzemeltetése szolgáltatásunkról bővebben

2. Google Ads kampányok optimalizálása, auditálása

Ez a szolgáltatásunk az Ads hirdetéseket már használók részére nyújt segítséget. Szakembereink részletesen átvizsgálják a kampányokat, majd optimalizálják őket annak érdekében, hogy lényegesen javítsanak a kampányok eredményén: csökkentsék a költségeket, növeljék a célzott látogatók számát, illetve növeljék a kampányok megtérülési mutatóját.

Google Ads kampányok optimalizálása, auditálása szolgáltatásunkról bővebben


A fenti tevékenységeken kívül további szolgáltatásokat is vállalunk Ügyfeleink részére! Ezek listáját megtalálja a Weboldalak hatékonyságának növelése és az Egyéb szolgáltatásaink oldalakon.

Ha bármilyen egyéb kérdése, észrevétele vagy üzleti ajánlata lenne számunkra, kérjük látogassa meg Kapcsolat oldalunkat!