Linkmarketing, link építési szolgáltatásaink

Meg akarja előzni versenytársai internetes ismertségét, láthatóságát?
Javítana weboldala találati helyezésein a keresőkben?
Szeretne hónapról hónapra ingyenes, célzott látogatókat szerezni?

A megfelelően tervezett és kivitelezett linkmarketing / link építési kampány a legfontosabb stratégiai eszköz annak érdekében, hogy egy adott weboldal jó helyezéseket érjen el a keresők találati listáin! Az általunk menedzselt linkmarketing kampányok során különös figyelmet fordítunk arra, hogy Ügyfeleink számára jó minőségű és a lehető legmagasabb PageRank értékekkel rendelkező, az adott weboldal témájához szorosan kapcsolódó oldalakról szerezzünk külső hivatkozásokat!

Miért érdemes igénybe vennie szolgáltatásainkat?

Linkmarketing szolgáltatásainkat akár a Keresőoptimalizálás szolgáltatásunk részeként, akár önálló szolgáltatásként is megrendelheti!

Az alábbi két linkmarketing szolgáltatást nyújtjuk Ügyfeleink részére:

1. Egyszeri linkmarketing kivitelezési szolgáltatás

Egyszeri kivitelezési szolgáltatásunkat azoknak a cégeknek ajánljuk, akik szeretnének rövid idő alatt, a lehető legtöbb bejövő hivatkozást szerezni weboldalaikra a látogatók számának növelése és az adott oldal ismertségének növelése érdekében.

Munkánk során Ügyfelünkkel közösen egyeztetve rögzítjük a weboldal által értékesített termékek illetve szolgáltatások listáját, meghatározzuk az oldal célközönségét valamint a külső hivatkozásokkal növelni kívánt aloldalakat, majd megtervezzük a bejövő linkek szövegeit és kulcsszavait.

Az előzetes tervezés után a weboldal tartalmától és célcsoportjától függően átlagosan 3-4 hét alatt elvégezzük a linkek regisztrációját az összes olyan kapcsolódó weboldalon, amely lehetőséget biztosít külső hivatkozások elhelyezésére. Szolgáltatásunk során részletesen dokumentáljuk az általunk elvégzett munkákat - az elkészült dokumentációt e-mailben elküldjük Ügyfelünk részére.

Jelenleg az alábbi nyelveken vállalunk egyszeri linkmarketing kivitelezési szolgáltatásokat: magyar, angol, német, spanyol, francia, olasz, szlovák, román, orosz, észt.

Kérjen további részletes információt linkmarketing szolgáltatásainkról! Ingyenes ajánlatkérés!

2. Folyamatos linkmarketing kivitelezési szolgáltatás

Folyamatos linkmarketing kivitelezési szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik felismerték a linkmarketing tevékenység rövid- és hosszútávú előnyeit, de emberi erőforrás és/vagy szakmai tapasztalat hiányában nem szeretnék folyamatosan, egyedül elvégezni az ehhez szükséges feladatokat.

Az Ügyfeleinkkel kötött megbízási szerződés alapján hosszú távon, heti rendszerességgel gyűjtjük az új internetes katalógusokat, szakmai- és egyéb weboldalakat amelyek releváns tartalommal bírnak és lehetőséget biztosítanak külső hivatkozások elhelyezésére. Minden ilyen új weboldal szerkesztőjével kapcsolatba lépünk, elküldjük a link-regisztrációs kérelmeket, lebonyolítjuk az ezekhez szükséges levelezést, valamint havonta részletes dokumentációt készítünk az elvégzett munkákról!

Együttműködésünk során Ügyfeleinknek kizárólag csak az általunk ténylegesen szerzett bejövő linkekért kell fizetniük! A weboldalak felkutatását, a link-regisztrációk kérését, ellenőrzését és az ehhez kapcsolódó levelezést, valamint a havi dokumentációk elkészítését ingyen vállaljuk!

A rendszeres linkmarketing tevékenységet szabályozó megbízási szerződést Ügyfeleinkkel határozatlan időre kötjük, de ez részükre nem jár semmilyen hosszú távú kötelezettséggel! A megbízási szerződést Ügyfeleink bármikor, indoklás nélkül felmondhatják!

Jelenleg az alábbi nyelveken vállalunk folyamatos linkmarketing kivitelezési szolgáltatásokat: magyar, angol, német, spanyol, francia, olasz, szlovák, román, orosz, észt.Kérjen további részletes információt linkmarketing szolgáltatásainkról! Ingyenes ajánlatkérés!

Mire számíthat, ha velünk végezteti el a weboldalához kapcsolódó linkmarketing feladatokat?

Ügyfeleink részére csak a weboldaluk irányába mutató (egyirányú) linkek szerzését vállaljuk! A Webhirdetes.com nem támogatja a kétirányú linkek szerzését, valamint a "free-for-all" oldalak használatát! ("Free-for-all": olyan weboldalak illetve katalógusok, amelyek témakörtől függetlenül, bárkinek lehetővé tesznek link-regisztrációt, linkek elhelyezését)

Szolgáltatásunk teljesítése során csak a garantáltan etikus, "white-hat" módszereket részesítjük előnyben! Semmilyen körülmények között nem használunk olyan megoldásokat, melyek következtében Ügyfeleink weboldalait kizárhatják vagy büntethetik a keresők!


Kérjen további információt szolgáltatásainkról ! Munkatársaink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel!


A fenti tevékenységeken kívül további szolgáltatásokat is vállalunk Ügyfeleink részére! Ezek listáját megtalálja a Weboldalak hatékonyságának növelése és az Egyéb szolgáltatásaink oldalakon.

Ha bármilyen egyéb kérdése, észrevétele vagy üzleti ajánlata lenne számunkra, kérjük látogassa meg Kapcsolat oldalunkat!